Ontwerp

Een tuin ontwerpen is een tijdrovend, creatief proces. Een klus die om ervaring vraagt. Wij hebben in 25 jaar tijd vele tientallen tuinen ontworpen. Van groot tot klein en in alle stijlen. Strakke, moderne stadstuinen, maar ook weelderige cottagegardens naar Engels voorbeeld, of boerderijtuinen. Naast tuinen ontwerpen wij ook vijvers, jeu de boules banen, tuinhuizen, terrassen en meer.

Hoe gaan wij te werk?
Wij komen graag bij u thuis. Om kennis te maken, uw tuin te bekijken en te horen wat uw wensen zijn. Daarna gaan wij in ons tuincentrum een (eerste) ontwerp en een begroting maken. Als die klaar zijn, nodigen wij u uit voor een bezoek aan ons bedrijf. In ons informatiecentrum presenteren wij het ontwerp en laten wij u zien welke materialen gebruikt kunnen worden.

Aan het eind van die sessie krijgt u de begroting mee naar huis, zodat u alles nog een keer rustig kunt nalezen. Indien nodig passen wij het ontwerp nog een keertje aan. Als de opdracht akkoord is, dan krijgt u ook het ontwerp mee. Als u tevreden bent en ons de opdracht gunt, gaan we een werkplanning maken. En die resulteert uiteindelijk in een afspraak voor de tuinaanleg.